* home      

* overzicht           gestolen kunst

 * aanmelding

 * terug gevonden

 * preventie

 * contact

 * links

KIJKDAG RECHERCHE

Laatste update website

10-07-2007

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                   

 

Gestolen kunst

 

Beelden teruggevonden bij verdachte. Eigenaar gezocht !

regio: Gooi en Vechtstreek. Tips?

tel. politie :  0900-8844

Op 18 januari 2007 hebben we bij een verdachte, welke de politie verdenkt van meerdere diefstallen van bronzen beelden, na zijn aanhouding nog een aantal beelden terug gevonden. Het gaat daarbij om de navolgende afbeeldingen:
bulletBronzen hoofd van een vrouwenbeeld. Het hoofd is met een slijpschijf verwijderd van de romp. De romp van het beeld is niet meer terug gevonden. Het hoofd is 12 cm hoog en 15 cm breed (foto 1) Inmiddels is van dit bronzen hoofdje de herkomst bekend [ 01-02-07] Dit was gestolen te Soest op 15-01-07
bulletBronzen vaas met deksel. De vaas is 65 cm hoog. (foto 2)
bulletIJzeren beeld van kind met eend in de arm. De bek van de eend dient als fontein. Het beeld is groen geverfd en 65 cm hoog.(foto 3)
bulletBronzen Ganesha beeld (olifant snuit). Het beeld is 25 cm hoog (foto 4)
bulletBronzen buddha beeld. Dit beeld is 45 cm hoog (foto 5)
bulletBrons / koper beeld voorstellend een bol met punt. Dit beeld is 55 cm hoog. De bol heeft een diameter van 30 cm. (foto 6)
 

Als iemand een of meerdere beelden herkent, of tips heeft over de diefstal van bronzen beelden, kan hij contact opnemen met politie Gooi en Vechtstreek afd. recherche Gooi-Noord. Telefoonnummer 0900-8844. Reageren per mail kan ook naar Leon.Calis@gooi.politie.nl

 

Als iemand een of meerdere beelden herkent, of tips heeft over de diefstal van bronzen beelden, kan hij contact opnemen met politie Gooi en Vechtstreek afd. recherche Gooi-Noord. Telefoonnummer 0900-8844.

Reageren per mail kan ook naar Leon.Calis@gooi.politie.nl

 

overzicht gestolen kunst
 eigenaar gevonden